Tuna and potato salad with oranges
Right after I gave birth we where lucky enough to have many people help us out with the cooking and food intake at home. Starting with one of my sister’s in law who cooked for us almost an entire weekend, then my mom and some other friends that came with homemade food ready to heat and eat for us. Mhmmmm, DELICIOSO!! Thanks so much everybody.
One day after Derek went back to work, I was inspired to take a picture of my lunch that my mom prepared for me, it just looked like a restaurant dish! What do you think?
It’s a been a little while now so I have the energy and the wants to cook PLUS I’m starving all day since I’m breastfeeding, my body wants more calories and I want to eat the whole fridge!
I caught her laughing in photo finally!
I’ve been watching the food network so much that I’m very inspired! I’m resuming my cooking now. I hope this willingness lasts for a long time!
Talk to you later, going for a snack again!
Another picture with both of them
Ensalada de atín con papas y naranjas
Después de dar a luz, mucha gente nos ayudó con la comida y con el hecho de cocinar en la casa. Empezando con una cuñada quien nos cocinó todo un fin de semana, luego mi mamá y otros amigos y amigas que cuando vinieron a visitarnos nos trajeron unos platos caseros riquísimos listos para calentar y comer. Uhmmm, DELICIOSO! Gracias a todos!
Un día, después de que Derek regresó al trabajo, mi mamá me cocinó algo super rico y aparte se veía como de restaurant, por eso le tomé fotos, que les parece?
Ya ha pasado más tiempo y ya tengo ganas y las energías de cocinar, ADEMAS, me muero de hambre todo el tiempo porque como estoy dando pecho a la bebé mi cuerpo quiere comer más, estoy que me como la nevera entera!
Durante estos días he visto mucho el canal “Food Network” tanto que estoy bien inspirada, así que ya pronto empiezo a cocinar muchas coasa ricas. Espero que estas “ganas” me duren bastante!
Hablamos después porque me voy a comer otro snack!
2 Comments
jerrad jonhson
March 21, 2012 at 7:44 amNow, I’m excited to give birth and prepare such food.
nyc catering
jasmin rio
March 27, 2012 at 10:03 amI'm finally done cooking my own sweet caramel custard, also I started adding variants; chocolate, melon and potato flavor.
nyc catering