Oh I love desserts! I don’t know why but I’m always more attracted to make something sweet over something salty, although I enjoy cooking in general. Lately, what I like the most is to combine flavors and learn how to decorate dishes so they look gourmet-like.
Spring is here and we are ready for refreshing foods so I decided to combine Kraft pudding with something else and I ended up creating Lava cakes with chocolate pudding and raspberry sauce, so delicious!
The best is that since I used pudding, these cakes are very light and refreshing. The presentation looks like from a chef don’t you think? They are easy to make too, try them and you’ll see!
Click here for the full recipe: Lava cakes with chocolate pudding and raspberry sauce.
– E S P A Ñ O L –
¡Me encantan los postres! Nosé porqué pero siempre me atrae mucho más cocinar algo dulce que salado, aunque cocinar en general me fascina. Últimamente lo que más me gusta es combinar sabores y hacer postres que sean fáciles pero se vean como de chef profesional.
Ya llegó la primavera y nuestro cuerpo nos pide alimentos más refrescantes. Decidí combinar el pudín Kraft con algo más y entonces creé unas torticas lava con pudín de chocolate y salsa de frambuesa, ¡que ricura! Lo mejor de todo es que como usé el pudín para crear la lava y así estos pastelitos no son nada pesados.
Aparte la presentación si se puede ver como de un chef y es muy fácil de hacer ¡Pruébalos y verás!
Para ver la receta completa pueden ir aquí: Pastel lava con pudín de chocolate y salsa de frambuesa.
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